Nakon 10 odigranih predstava, preostale su još dvije koje su bile odgođene zbog bolesti glumaca koji su sada zdravi i spremni zaigrati na kazališnim daskama bjelovarskog Doma kulture.

Kupljene ulaznice naravno vrijede, a ako još netko želi doći na jednu od ovih predstava može ih kupiti na privremenoj lokaciji Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar u Ulici P. Preradovića 2/3 u Bjelovaru, iznad poslovnice Erste banke (bivša Bjelovarčanka) od 9 do 19 sati, a sat vremena prije predstave u Domu kulture.

Odgođene predstave bit će odigrane 15. i 17. listopada i to prema sljedećem rasporedu:

15. listopad (petak)

Dom kulture u 20 sati

Radionica integracije i Jugoslavensko dramsko pozorište

Mira Furlan: Dok nas smrt ne rastavi

Redatelj: Miki Manojlović

Igraju: Anita Mančić, Jasna Đuričić, Miki Manojlović, Jovana Gavrilović

Dramski prvijenac Mire Furlan “Dok nas smrt ne razdvoji” je napisana tako da su rečenice lake za izgovor, radnja moguća, a dijalozi prilijepljeni uz situacije. Sve je jasno. Mira Furlan ispisala je samo mrvicu preuzetnu obiteljsku dramu, s dvije teško bolesne, nepokretne žene, majkom i njezinom usvojenom kćerkom, zatim tu su unuka i pater familias koji o njima skrbi.
Glumci ovaj kazališni komad igraju na hrvatskom jeziku, na kojem je napisan, a za jezik i scenski govor pobrinuo se naš domaći Bjelovarac Bogdan Diklić, još jedan slavni glumac ovdje na zadatku u malo drukčijoj ulozi.

17. listopad (nedjelja)

Dom kulture u 20 sati

Teatar Exit Zagreb

Konglomeracija – izbor iz autorskih predstava Saše Anočića
Igraju: ansambli predstave Kauboji, To samo Bog zna, Gospodin NOUbadi, Niko i ništ, Smisao života gospodina Lojtrice

Bit će to večer posvećena Saši Anočiću, poznatom glumcu i redatelju koji je neočekivano preminuo u svibnju ove godine.

Njemu u čast Tetar Exit „Konglomeracijom za Sašu Anočića”, objedinit će dijelove njegovih najzapaženijih kazališnih redateljskih ostvarenja.

Ova „Konglomeracija“ spomen je na prerani odlazak najvećeg hrvatskog kazališnog redatelja od kad je uspostavljena Hrvatska.

Kažu da predstava živi dok se zadnji čovjek u publici sjeća barem nečega iz nje. Ovom večeri BOK fest želi produžiti život uspomenom na Sašu Anočića.
Prihod od ove predstave ide za pomoć obitelji.