Ines Šarić napustila GLAS i od danas će u županijskoj skupštini BBŽ djelovati kao nezavisna

Kako je Ines Šarić dosadašnja predsjednica GLAS-a BBŽ objavila u svom priopćenju od danas istupa iz stranke u kojoj je bila od njenog osnivanja i nastavlja politički rad kao nezavisna vijećnica u Županijskoj skupštini Bjelovarsko-bilogorske županije.

“S današnjim danom prestaje moje članstvo u stranci GLAS te ću nastaviti djelovati u županijskoj skupštini kao nezavisna vijećnica.

Stranka GLAS je osnovana iz ideala i osnovni cilj joj trebao biti borba za jednu Hrvatsku u kojoj su svi građani ravnopravni, promicati toleranciju i uvažavati različitosti, no međutim, ako to jedna stranka ne provodi u vlastitim redovima teško da će ikad uspjeti u širem društvu, rezultat takvog rada je i sam rejting stranke. Nažalost, pojedinci unutar stranke su vlastite interese pretpostavili interesu stranke i njenih članova te ja kao član od osnivanja stranke u takvom radu ne želim sudjelovati. Hrvatska zaista zaslužuje jednu pristojnu građansku opciju, no eto GLAS to ipak nije.”, napisala je u priopćenju Ines Šarić.