U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Čazme i pod pokroviteljstvom Grada Čazme na sportskim terenima u Čazmi održano je Gradsko vatrogasno natjecanje. Na natjecanju je sudjelovalo tridesetak ekipa u svim kategorijama.

Rezultati:

Kategorija djece i mladeži:

U kategoriji brentače najbolja ženska ekipa kod djece je bila prva ekipa Gornjeg Draganca, druga je bila treća ekipa Gornjeg Draganca, treće mjesto je zauzela ekipa Bojane i četvrta je bila druga ekipa Gornjeg Draganca.

U kategoriji brentače djeca muške ekipe najbolja je bila ekipa Gornjeg Draganca, druga je bila druga ekipa Sišćana, treća je bila prva ekipa Čazme, četvrta ekipa Vagovine, peta ekipa Komuševca, šesta ekipa Miklouša, sedma druga ekipa Čazme, osma prva ekipa Sišćana i deveta ekipa Bojane.

U kategoriji mladeži muških sudjelovala je samo ekipa DVD-a Sišćani i osvojila prvo mjesto.

Kategorija seniori A i B ekipa muški i ženski sudjelovalo je ukupno 13 ekipa:

U kategoriji žene B najbolja je bila ekipa Gornjeg Draganca.

U kategoriji žene A najbolja je bila ekipa Bojane, druga je bila ekipa Sišćana i treća je bila ekipa Lipovčana.

U kategoriji muški B najbolja je bila ekipa Bojane, drugi je bio Gornji Draganec,  treća je bila ekipa Miklouša i četvrta ekipa Vagovine.

U kategoriji muška A najbolja je bila ekipa Sišćana, druga ekipa Lipovčana, treća ekipa Prnjarovca, četvrta ekipa Zdenčeca i peta je bila ekipa Općevac-Palančani.

Vatrogasna profesionalna postrojba

 Prvo mjesto je zauzela JVP – Čazma

Pehare najboljim ekipama uručili su predsjednik Vatrogasne zajednice Bjelovarsko Bilogorske županije Silvestar Štefović i predsjednica Vatrogasne zajednice Grada Čazme Ivana Žugaj.