‘Male carice’ novi je projekt ŽRK Bjelovar – rukometna škola za djevojčice koja uključuje nove principe rada, novu organizaciju i suradnju više klubova.

Naziv je vezan uz povijest našeg Grada i koristit će se u marketingu, brendiranju škole itd.

“Bjelovar je ‘Grad prijatelj djece’, a želimo da ŽRK bude ‘Klub prijatelj djece’ koji će kvalitetnim radom djeci pruži maksimum u njihovom sportskom razvoju”, poručuju iz ŽRK-a Bjelovar.

Cilj je što više djece uključiti u rad škole s pristupom koji će uključivati 60% rukometa, 40% drugih sportova, prvenstveno bazičnih (atletika, gimnastika, škola plivanja ljeti itd.). To će biti sportska škola kojoj je prioritet rukomet, uz animaciju djece prema sportu i zdravom načinu življenja uopće, uz razne izlete i zabavu.

S obzirom da se prvenstveno radi o djeci nižih razreda osnovne škole, naglasak neće biti na rezultatu već na igri – rukometnoj i uopće, uz upoznavanje s osnovnim pravilima rukometa. S djecom će raditi stručni treneri i pedagozi s višegodišnjim iskustvom i rezultatima.

Početkom školske godine počinje projekt “Male Carice”, a svaku malu caricu čeka dres, lopta i sportska torba.

Treninzi će se održavati u dvorani I. osnovne škole u Bjelovaru. Za prijavu je dovoljno poslati podatke: ime i prezime, godište, te broj mobitel roditelja, na mail: malecaricebj@gmail.com

U rukometnu školu mogu se upisati djevojčice rođene 2014. i 2015. godine. 

Za dodatne informacije nazovite: 0989405721, Hrvoje Cikoja.