S pripremama za novu sezonu krenule su rukometašice Bjelovara. Kako je rekao trener trener Dario Obran, pripreme će se u najvećem dijelu odraditi u Bjelovaru, a dogovoreno je  nekoliko pripremnih turnira, za sada u Novom Vinodolskom i Osijeku. O očekivanjime od nove sezone kazao je kako se očekuje plasman od trećeg do šestog mjesta.

– Puno će tu ulogu odigrati i sreća i raspored natjecanja u ključnim utakmicama. Želimo ostati visoko. Od novih cura došle su nam Vojnović i Jandrušić, poznate igračice bez obzira što su još mlade, igraju već godinama u prvoj ligi. Došla je i Lea Pavlović kao najbolja igračica druge lige. Imat će prilike da se izbori. Konkurencija je dosta jaka, ima ih 6-7 vanjskih, ali dobit će priliku na terenu. Očekujemo još dva pojačanja koja bi se trebala kasnije priključiti, vidjet ćemo kako će se to razvijati – kazao je Obran.

Redove Bjelovara u novoj sezoni pojačala je bivša igračica Lokomotive Nika Vojnović:

– Prihvatila sam poziv da dođem u Bjelovar, a Bjelovar mi se odavno sviđao kao klub i sviđa mi se pristup stručnog stožera prema igračicama. Za prvenstvo Hrvatske moja su očekivanja da ćemo dati apsolutno sve od sebe i napasti što višu poziciju, u kupu isto tako osvojiti medalju, a u Europi proći prvo pretkolo – kaže Vojnović.

Novo pojačanje u redovima Bjelovara je Lea Pavlović, dosadašnja igračica Đurđevca koju su u Bjelovar zvali i prošle sezone.

– Očekujem da se nastavi dobar rezultat kluba i držimo vrh tablice. Očekujem i najmanje polufinale, ako ne i finale kupa, a očekujem i prolazak u Europi – optimistična je Pavlović.