U Bjelovaru u Ulici Vlahe Paljetka 5a danas je otvorena nova poslovnice lanca drogerija BIPA koja nudi bogatu ponudu domaćih i međunarodnih marki namijenjenih ženama, muškarcima, djeci, kućnim ljubimcima i kućanstvu.

Prateći slogan “Uljepšaj si dan” nova BIPA nudi odličan izbor parfema, tu su i proizvodi za njegu lica, zuba, tijela, kose, mušku njegu, kao i sredstva za pranje rublja, čišćenje i održavanje kućanstva. Misleći na roditelje i njihove mališane BIPA u svojoj ponudi nudi i širok asortiman proizvoda za dječju njegu.

Povodom ovog otvorenja BIPA je za svoje kupce pripremila i mnogobrojne popuste i akcije. Tako povodom otvorenja sve kupce očekuje poseban letak koji vrijedi samo u novoj poslovnici, a u njemu su odlični popusti i akcije: 1+1 gratis, 30% na dekorativnu kozmetiku, parfeme i parfemske setove te comeback kupon. Svaku kupnju u iznosu od najmanje 150 kn u razdoblju od 29. srpnja do 8. kolovoza BIPA BJELOVAR nagradit će s 15%  popusta koju će kupci moći iskoristiti prilikom sljedeće kupovine. Sve pogodnosti pronađite u letku koji je BIPA pripremila povodom otvorenja na LINKU.

Za sve kupce osigurano je i veliko parkiralište.

Za više informaciji o BIPA ponudi posjetite: https://www.bipa.hr/.

Pratite BIPU i na Facebooku i na Instagramu.

foto / Dražen Kocijan i Lorenzo Kocijan Pacas