„Moja Čazma“, akcija je kojoj se možete priključiti i vi jer možda baš vaša lijepo uređena i cvijećem ukrašena okućnica osvoji vrijedne nagrade i bude proglašena najljepšom. Kroz natječaj „Moja Čazma“ ocjenjivat će se okućnice privatnih kuća i balkoni i prozori na stambenim zgradama.

Stručno povjerenstvo obići će prijavljene objekte te ih ocijeniti i fotografirati te na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade. Glavni kriteriji koji donose bodove su obuhvatiti cvjetno i hortikulturno uređenje (raznolikost bilja, originalnost uređenja) i opći estetski dojam otkriva nam direktorica Turističke zajednice Čazma Grada Čazme Martina Dončević.

– Cilj nam je nagraditi naše sugrađane koji uređuju i koji se brinu o svojim okućnicama i balkonima, a isto tako i motivirati ostale sugrađane da urede iste kako bi čitav grad i naselja u okolici izgledali ljepše i oku ugodnije svim gostima koji dođu u naš grad ali i našim građanima – kazala je Dončević.

Prijava na natječaj vrši se slanjem najviše 3 fotografije isključivo putem e-maila na adresu: tzc@email.t-com.hr.
E-mail je potrebno poslati s nazivom predmeta: „Moja Čazma“ te podacima pošiljatelja (ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt telefon). Objava rezultata i nagrađenih bit će do 10. rujna na web stranici Turističke zajednice grada Čazme, Super radiju i Super portalu.

Za svaku kategoriju određene su tri nagrade, odnosno poklon bon:

– za prvo mjesto bon od 500,00 kuna u Željeznariji Milčić + poklon paket

– za drugo mjesto bon od 300,00 kuna u Željeznariji Milčić + poklon paket

– za treće mjesto bon od 200,00 kuna + poklon paket Željeznarije Milčić

Natječaj je otvoren do 01. rujna 2021. godine.