U završnom tjednu kampanje sučeljavanja kandidata poslušajte na najslušanijem radiju u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Super radiju uz video stream putem Facebooka i Youtubea

Super radio najslušaniji radio prema agencijskim istraživanjima u Bjelovarsko- bilogorskoj županiji i Super portal uoči Lokalnih izbora 16. svibnja 2021. godine, organiziraju sučeljavanje kandidata za župana Bjelovarsko-bilogorske županije i gradonačelnike Bjelovara i Čazme.

Na sudjelovanje u sučeljavanjima pozvali smo sve kandidatkinje i kandidate čije su kandidature prihvaćene od izbornih povjerenstva.
Sučeljavanje će biti održano u ponedjeljak 10. svibnja 2021. godine od 12:00 sati za gradonačelnika Grada Bjelovara, a svoj dolazak su potvrdili svi kandidati.

Svoja stajališta kandidati za župana ili županicu Bjelovarsko bilogorske županije imat će priliku sučeliti 12.svibnja u srijedu od 12.00 sati.

Za kandidate za gradonačelnika Grada Čazme sučeljavanje je predviđeno u četvrtak 13. svibnja također u 12:00 sati.

Sučeljavanje će ići uživo u programu Super radija te putem live video streaminga na Facebook stranicama Super radija i Super portala.

Sudionici sučeljavanja imat će priliku predstaviti svoje programe ali i odgovoriti na pitanja koja su aktualna u predizbornoj kampanji.

Za sve kandidate koji zbog samoizolacije nisu u mogućnosti sudjelovati na sučeljavanju osigurali smo video vezu.
S obzirom na to da je aktualnom županu Damiru Bajsu određena mjera samoizolacije, upoznali smo ga s mogućnošću njegovog sudjelovanja na ovaj način.