foto/Lorenzo Kocijan Pacas

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs i predsjednik Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije Goran Grgić uručili su priznanja Obrtničke komore.

Jedan od dobitnika vrijednog priznanja je i Milan Ruškovec koji je dobio Plaketu Zlatne ruke i pisano priznanje na prijedlog Udrženja obrtnika Čazma.

Ruškovec je  vlasnik Ugostiteljskog obrta „Brzi“, kojeg je otvorio 03.travnja 2007. godine i od tada uspješno posluje na području grada Čazme.

Uz restoran „Brzi“, otvorio je i Caffe bar Laganini i Caffe bar Klub u kojima zapošljava 12 radnika i u kojima je primao više od 20 učenika na praksu.

Ruškovec je  započeo tradiciju humanitarne akcije „Humanitarni malonogometni turnir Četiri kafića“ koja je u sedam godina održavanja prikupio znatan iznos za pomoć potrebitima, a i sam je vlastitim donacijama pridonio povećanju iznosa za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Aktivan je član Upravnog odbora i Skupštine Udruženja obrtnika Čazma kao i predsjednik ceha ugostitelja Udruženja obrtnika Čazma i predstavnik Udruženja obrtnika Čazma u županijskom cehu ugostitelja u mandatu 2018.- 2022. godine.