Pročelnik jedinstvenog upravnog odjela Općine Dubrava Stjepan Požgaj  nakon 42 godine radnog staža i niza godina provedenih na jednom od najodgovornijih radnih mjesta u dubravskoj općinskoj upravi odlazi u mirovinu.

Stjepan Požgaj je u svom radnom vijeku bio veliki profesionalac i uzor svojim mlađim kolegama rekao je načelnik Općine Dubrava  Tomislav Okroša kada smo ga pitali za nekoliko riječi o svom pročelniku.

– Naš gospodin Požgaj je čovjek koji je uvijek spreman pomoći našim mještanima kada bi došli kod njega s nekim problemom ali i svojim radnim kolegama. Kada sam preuzeo mjesto načelnika puno mi je olakšao posao svojim savjetima i mogao bih reći da me je i uveo u taj posao i na tome mu hvala. Ono što je bitno naglasiti je da je on bio i jedan od osnivača naše Općine Dubrava. Želim mu da uživa u svojoj zasluženoj mirovini i želim mu puno zdravlja i još jednom hvala na svemu što je napravio za našu Općinu – kazao je Okroša.

I drugi radni kolege  za svog pročelnika Požgaja imaju samo riječi hvale.

– Naš Štef je prvi brk naše Općine, uvijek vedrog duha i nasmijan, uvijek na raspolaganju – rekao je Antonio Badrov.

Mirovina, novo razdoblje u životu. Poslovni, užurbani ponekad stresni put, mijenjaju neke druge radosti i veselja kojih sigurno neće nedostajati u umirovljeničkim danima gospodina Požgaja.

Radili ste vrijedno, profesionalno i oni koji sutra dođu na vaše radno mjesto morat će se svojski potruditi da vas dostojno zamjene. Sada uživajte s obitelji, pravo je vrijeme da se ostvare male i velike želje, sve ono što je padalo u drugi plan zbog poslovnih i drugih razloga, a mi vam želimo da se i Vama ispune sve želje i da uživate u lovu ali i da opet nabavite jedan avion i uživate kao što ste prije. Štef hvala!