PRIOPĆENJE GLAS-a BBŽ:

30 godina vlasti HDZ – a je uništilo pola Hrvatske, BBŽ neće

Kad mlade osobe koje su radno iskustvo stekle na rukovodećim pozicijama državnih tvrtki za koje pri zapošljavanju nisu stekli radno iskustvo već im je posao donijela isključivo članska iskaznica HDZ -a predstavljaju svoju kandidaturu tako da iznose lažne činjenice tečnim recitiranjem pjesmice koju su vjerojatno cijeli dan ranije vježbali i marljivo učili teško da mogu uliti povjerenje bilo kojem građanu.

Kandidatkinja za zamjenicu proziva župana kako ne surađuje s gradonačelnicima koji stoje iza nje izgleda da do sada nije nikad te ljude ni upoznala jer da je znala bi da svi mi koji ne razmišljamo kao oni, a živimo u tim gradovima nemamo šanse provesti ni jednu svoju ideju u djelo koliko god dobra bila jer ne mislimo kao oni.

 Ista izgleda kako ni sam kandidat ne poznaju ni vlastite načelnike jer da ih poznaju znali bi da načelnik općine Severin još uvijek ne može predati svoju kandidaturu jer ne može dobiti potvrdu o nekažnjavanju.

Gospođa je pročelnica u gradu Grubišno polje, gradu koji je opustošen haranjem HDZ – a i u koji više ljudi ne staju ni popiti kavu jer vlada opće crnilo i depresija.

Isti taj HDZ vlada Hrvatskom gotovo 30 godina i uspio nam je prepoloviti stanovništvo, stvoriti ogromne dugove prema veledrogerijama, uspjeli su čak dobiti i pravomoćnu presudu te ih je sud RH nazvao zločinačkom organizacijom taj bi HDZ nekom govorio o poštenju.

Jedina nada ovih recitacija leži u tome da su ipak i sami shvatili da ne treba ljudima oduzimati bolnicu samo zato što oni sami nisu uspjeli realizirati istu.

Podsjetiti ih očito treba da im je župan Damir Bajs dao priliku u mandatu 2013 – 2017 godine da se iskažu svojim idejama i projektima, ali su oni umjesto toga četiri godine posvetili razmišljajući o fontu slova kojim bi se trebali pisati materijali za županijsku skupštinu te još samo jednom dokazali da osim vrijeđanja i prozivanja ne znaju baš ništa.

I tako jedna velika stranka u još jednom izbornom ciklusu nije uspjela pronaći kvalitetan kadar za čelna mjesta u županiji u realnom sektoru nego su još jednom potegnuli rukom u vrećicu svojih namještenika po državnim tvrtkama.

Žalosno je da nemaju poštovanja prema velikim ljudima koji su svoje živote položili kako bi imali Hrvatsku, žalosno je da im ovako vraćaju „Tko o čemu HDZ o poštenju“ .

S poštovanjem Šarić Ines

Predsjednica GLAS – a BBŽ