Na središnjem vrbovečkom trgu u nazočnosti župana Stjepana Kožića, gradonačelnice Zagreba Jelene Pavičić-Vukičević, gradonačelnika Zaprešića i predsjednika HDZ-a Zagrebačke županije Željka Turka, te drugih visokih uzvanika održano je predstavljanje kandidata za gradonačelnika Vrbovca Dejana Jaića.

Kandidaturu Jaića koji u izbornu utrku ulazi pod sloganom “Ustrajan”, podržava šest stranaka – HDZ, BM 365-Stranka rada i solidarnosti, Stjepan Kožić Nezavisna lista, HSS braće Radić, HSU i HNS, a kao Jaićev kandidat za zamjenika predstavljen je Mijo Mijatović.

Dejan Jaić sve je samo ne neiskusan političar u Vrbovcu, jer iza njega je mandat na mjestu zamjenika gradonačelnika, bio je predsjednik Gradskog vijeća, a trenutno je pročelnik za poljoprivredu u Gradu Zagrebu.

– Hvala vam što ste me prepoznali kao igrača koji želi da Vrbovec bude grad sigurne budućnosti. Bez vas to sigurno neću moći ostvariti, zbog toga je svaki kotačić u ovome nizu bitan, kako bismo 16. svibnja pobijedili – rekao je Dejan Jaić.

Župan Stjepan Kožić kazao je kako ovakav pristup daje rezultate:

-To je potvrđeno, a ja vjerujem da će tako biti i sada. Dejan je uporan i radišan i siguran sam kako će stvoriti tim da ovaj grad učini boljim nego je sada – rekao je Kožić, podsjetivši kako je Zagrebačka županija u ovom mandatu u Vrbovcu realizirala brojne projekte.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević istaknula je kako je Jaić vrijedan kotačić u njezinom timu za kojeg vjeruje kako će takav biti i na čelu Vrbovca.

foto/Dražen Kocijan