Sukladno trenutno važećim epidemiološkim mjerama održana je redovna izborna Skupština Vatrogasne zajednice Općine Dubrava. I narednih pet godina Vatrogasnu zajednicu vodit će dosadašnje vodstvo; predsjednik Tomislav Truščec, njegov zamjenik Dejan Korman, zapovjednik Stevo Jagar, te tajnik Krunoslav Markonić.

Čestitke novom vodstvu uputio je i načelnik Tomislav Okroša, koji vjeruje kako će dosadašnja suradnja i u narednom periodu biti odlična.

-Izuzetno mi je drago što Vatrogasna zajednica nastavlja dalje u istom sastavu. Vjerujem da će dosadašnja suradnja i nadalje biti odlična. U protekle četiri godine u Vatrogasnu zajednicu uloženo je 2,3 milijuna kuna, a ono što nas naročito veseli je što smo uspjeli kupiti vozilo s opremom za tehničke intervencije, dok smo sada u postupku nabavke novog vozila- istaknuo je načelnik Tomislav Okroša, koji je najavio i pojačano ulaganje u vatrogasne domove.

-Naši vatrogasci zaslužuju primjerene uvjete, jer oni stvarno kvalitetno rade i riskiraju vlastite živote, kako bi spasili tuđe- poručio je Okroša.

Inače, Vatrogasna zajednica Općine Dubrava broji više od 800 vatrogasaca u 8 DVD-ova.