Zoran Bišćan HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Bjelovara

Na današnjoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a Grada Bjelovara jednoglasnom odlukom je za kandidata Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Bjelovara izabran Zoran Bišćan.

Zoran Bišćan, diplomirani inženjer strojarstva, dugogodišnji je član uprave Komunalca d.o.o. i Vodnih usluga d.o.o.. U svojim rukama drži ne samo najvrjedniji već i najvažniji projekt ne samo za Bjelovarčane, nego i za stanovnike okolnih mjesta.

No krenimo od početka, rođen je 1971. u Bjelovaru u kojem je završio osnovnu i srednju školu, a potom upisao i završio u Zagrebu Fakultet strojarstva i brodogradnje.

Dosadašnji radni vijek vezan mu je uz Bjelovar, pa je tako karijeru započeo u Tvornici opruga i metalnih proizvoda „ESCO“ d.o.o., potom 2005. prelazi u Elektrometal, a od 2011.godine prelazi u Komunalac d.o.o. Bjelovar, u svojstvu člana Uprave društva. Karijeru dalje gradi kao član uprave Komunalca d.o.o. i Vodnih usluga d.o.o.

Zoran je oženjen i otac je dvojice sinova. Njegova supruga Sanja je dr.med.subspecijalist neuroradiologije, sin Bruno, student je Jazz akademije u Grazu, dok je mlađi Karlo učenik Matematičke gimnazije. Uz sve spomenuto Bišćan je zaljubljenik u sport, deset godina igrao je rukomet, a rekreativno se bavi skijanjem i plivanjem. Trenutno uživa u vinogradarstvu i podrumarstvu.