Priopćenjem za medije u kojem progovara o aktualnoj političkoj situaciji uoči lokalnih izbora oglasio se GLAS bjelovarsko-bilogorske županije. Medijima su uputili priopćenje koje vam prenosimo u cijelosti:

Iako kampanja službeno još nije ni počela svakodnevno na jednom županijskom portalu možemo čitati o dnevnim kretanjima HDZ –ovog kandidata za župana.

Već sada gospodin Marušić cijeli svoj programa temelji na omalovažavanju rada župana kao i svih županijskih vijećnika te djelatnika same županije.

Prošli tjedan bili smo svjedoci HDZ –ovog obmanjivanja javnosti u kojem su pompozno na istom portalu najavljivali „KRAJ“kako su oni nazvali „anketnih sjednica“ no na kraju su ipak glasali za nekoliko točaka kako bi ostvarili pravo na naknadu jer što bi im bilo milije od novca koji nisu zaradili.

Danas opet imamo priliku čitati kako kandidat za župana u društvu gradonačelnika Garešnice komentira razvijenost naše županije.Pitam se dali su uputili svoje kritike i HDZ –ovim županima u Virovitičko podravskoj županiji i Požeško slavonskoj županijiili pak Sisačko moslavačkoj županiji?

U svakom slučaju želimo da znaju da se vijećnici u županiji zalažu za nove projekte poput bolnice te da se ista gradi, isto tako želimo da znaju da nije lako počistiti nered koji oni godinama stvaraju po Hrvatskoj kao i po našoj županiji, upravo je Garešnica čisti primjer kako jedan grad nebi trebao izgledati ako pak želite da u njemu ljudi ostanu živjeti i da naravno dođu novi.

S poštovanjem Šarić Ines

Predsjednica GLAS –a BBŽ