foto/Glas podravine i prigorja

Aktualni gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn najavio je kandidaturu za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

– Ono što smo jasno najavljivali tijekom cijelog prošlog mandata, projekti koji su odrađeni, uz one koji su pripremljeni, dali su nam pravo da izađemo pred građane i tražimo još jedan mandat. Smatramo da je odrađeno puno, u ovom trenutku brojimo više od 175 inicijativa i projekata u gradu u proteklom mandatnom razdoblju. Smatramo da zaslužujemo tražiti povjerenje naših građana da nastavimo pozicionirati Križevce kao grad koji je prosperitetan, blizu naše metropole, ugodan za život mladima, istovremeno društveno osjetljiv i razumije sve naše sugrađane i dobne skupine, isto tako koji se jasno pozicionirao sa svojim proaktivnim zelenim politikama i na europskoj karti – kazao je Rajn najavljujući svoju kandidaturu.

Kao što je to bilo i 2017. godine kada je Rajn osvojio izbore i postao gradonačelnik Grada Križevaca ponovno će se kandidirati kao kandidat nezavisne liste, a najbliži suradnici će mu biti Danijel Šaško koji će biti kandidat za zamjenika gradonačelnika i Mario Martinčević.

– To su ljudi koji su se četiri godine itekako zalagali svojim predanim radom i u upravi i kroz projektne dokumentacije, izrade projekata, ali i na terenu da ovaj grad bitno napreduje. Ako smo prije četiri godine govorili da ćemo probuditi grad, sada zaista tome svjedočimo i želimo sljedeće četiri godine dodatno afirmirati grad i podići kvalitetu života naših građana – dodao je Rajn.