GLAS BBŽ: PRIOPĆENJE NA TEMU SLOBODA MEDIJA U ŽUPANIJI

GLAS BBŽ kao odgovor na priopćenje HDZ – a poslao je svoje priopćenje na temu slobode medija u žuapniji.

Potpuno je nevjerojatno da HDZ bilo koje županijske organizacije u Hrvatskoj ima pravo bilo koga prozivati za bilo što, a pogotovo za slobodu medija, oni umjesto da provode istraživanja kakav je životni standard u Hrvatskoj i da daju savjete županima iz svojih redova kojima je očito vojska savjetnika potrebna, bave se istraživanjem slobode medija u našoj županiji zbog jednog nespretnog trenutka koji nitko od nas nije opravdavao.

Naime, članovi te stranke u našoj županiji tokom ovog mandata su uz ostale besmislice koje su izgovorili uspjeli i javno vrijeđati učenike V. osnovne škole u Bjelovaru na županijskoj skupštini.
Predsjednik HDZ – a BBŽ je uspio čak i glasati protiv nekih važnih nam projekata poput brze ceste te je taj novac otišao drugoj županiji, isti taj predsjednik je već dva puta uspio izgubiti izbore za župana, kako HDZ – ovcima nikad dosta spremaju se valjda i treći put, iako bi im bolje bilo da nađu nekog u HSLS – u tko bi im mogao osigurati kakav takav rezultat da nije baš potpuni potop.
Nevjerojatno je da se u vrijeme kad su društvene mreže preplavljene vicevima o HDZ – ovoj članskoj iskaznici još i hvale svojim organizacijama.

Kad samo uzmete obzir Josipu Rimac, župana Žinića, Lovru Kuščevića i ostale HDZ velikane, naravno da ljudi žele biti članovi njihove stranke, kuće su besplatne, novci se dijele šakom i kapom, naravno ima i onih članova HDZ – a koji im još uvijek vjeruju da su domoljubi i vole državu.


Ne vjerujem da itko u BBŽ želi župana Žinića ili pak Tomaševića za župana naše županije, ne vjerujem da itko želi na vlasti stranku koja se ruga volonterima, ne vjerujem da itko želi na vlasti u županiji stranku čiji župan je nasilnik, ne vjerujem da itko želi župana koji zaposjeda tuđe kuće, a upravo to je danas sinonim i jedina slika HDZ – a.
Stoga čestitam građanima BBŽ četiri godine bez HDZ – a na vlasti i nadam se još puno takvih lijepih godina


S poštovanjem
Šarić Ines
Predsjednica GLAS – a BBŽ