Bruna Okroša prva je beba rođena u 2021. godini na području Općine Dubrava. Malena Bruna rodila se 4. siječnja u bolnici Sveti Duh u Zagrebu. Bruna je bila duga prilikom rođenja 52 centimetra i teška 3.380 grama.
Zanimljivo je da je samo nakon nekoliko sati što se rodila Bruna dobila i bratića Matea. Naime, isti dan sina je dobio i brat mame Petre.

Mladim roditeljima, mami Petri i tati Tomislavu, inače načelniku Općine Dubrava, Bruna je prvo dijete.

– Uživamo u svakoj sekundi koju provodimo s našom malenom. To su posebni osjećaji koji se ne mogu opisati. Mogao bih puno pričati koliko uživam u svakom trenutku s mojim curama – rekao nam je Tomislav Okroša.

Inače, načelnik Tomislav Okroša je samo dva dana nakon što su Bruna i mama Petra došle kući, morao biti hospitaliziran zbog komplikacija uzrokovanih koronavirusom, ali to je sada sve iza njih i ova mlada obitelj uživa u svojoj sreći.

– Da, ja sam završio u bolnici dva dana nakon što su se iz bolnice vratile Bruna i Petra, a iz bolnice sam se vratio 18. siječnja. Hvala Bogu sve je sada u redu i ide na bolje. Sve ovo izgubljeno vrijeme ćemo nadoknaditi jer pred nama je puno godina odrastanja naše Brune – dodao je Tomislav.

Mi čestitamo roditeljima Petri i Tomislavu, a malenoj Bruni želimo puno zdravlja, igre i veselja u odrastanju.