Lions klub ”Nasta Rojc” pokrenuo je novu akciju, a ovog puta žele pomoći stanovnicima potresom pogođenih područja.

Lions klub osigurao je  26 mobilnih kućica za obitelji na ugroženim područjima. Zadatak Lions klub ”Nasta Rojc”  je opremiti jednu od tih kućica te sve što kupe prikupljenim sredstvima i prikupe donacijama dostaviti u kućicu koja se nalazi u okolici Petrinje.

– Strategija je takva da se kućice dostave, upozna obitelj koja je tamo i da se s obzirom na brojnost, a gleda se uvijek da to bude obitelj s djecom i starijim osobama, dakle brojnija obitelj, da svaki Lions klub pridonese pojedinačno pomažući toj obitelji i opreme kućicu sa svim onime što ta obitelj treba – kazala je Natalija Vodopija, predsjednica bjelovarskog Lions kluba.

U akciji članovi ovog kluba sudjeluju sa svojim sredstvima, ali pozivaju i druge građane da im se pridruže u opremanju nečijeg budućeg doma.

– Kućica se danas dostavlja našoj obitelji i mi očekujemo podatke o obitelji koju ćemo dobiti i prvi dio pomoći, nešto naših vlastitih sredstava i donatora koji su već uplatili ćemo u četvrtak ili petak potrošiti i u subotu nositi, nešto u hrani i higijenskim potrepštinama, dekama, posteljini i ostalim nužno potrebnim stvarima – rekla je Vodopija.

Ukoliko se želite uključiti svoja sredstva možete uplatiti na niže navedene podatke.

LC “Nasta Rojc” Bjelovar
OIB: 52617298834
IBAN: HR5624020061100950960
MODEL: 99
OPIS: DONACIJA ZA PETRINJU, vaše ime i prezime