Turistička zajednica Općine Kalnik podno Starog grada Kalnika u nedjelju je organizirala sanjkanje za sve generacije.

Načelnik općine Kalnik Mladen Kešer nije krio zadovoljstvo što je Kalnik u nedjelju bio turistička atrakcija broj jedan te nam je poslao fotografije i priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Turistička zajednica Općine Kalnik organizirala je sanjkanje na Planini Kalnik.
Pozivu se odazvalo mnoštvo ljubitelja snijega, sanjkanja i skijanja. Kao što smo naveli na našoj FB stranici nije se dala primijetiti razlika u godina, sanjkali su svi – djeca, roditelji, djedovi i bake, doslovno svi su uživali u zimskoj Kalničkoj idili!
Po našim procjenama Kalnik je posjetilo preko 1000 posjetitelja, što sanjkaša što ljubitelja zimskih radosti i planine Kalnik.
Veliko hvala medijima što ste nam pomogli plasirati obavijest u vrlo kratko vremenu, ali isplatilo se. Pokazali smo da se velika manifestacija u sinergiji može u minimalnom roku organizirati, no bez zajedništva se ne može ništa.
Veliko hvala ekipi turističke zajednice i tehničarima, kao i svima koji su radili na podjeli vina, čaja, kave i sendviča, a za glazbeni ugođaj je bio zadužen DJ Krnja koji nas je cijeli dan oduševljavao svojim izvedbama.
Uskoro ćemo medije upoznati s planovima zimskog turizma Općine Kalnik, a time bi Koprivničko-križevačka županija otvorila mogućnost za novi gospodarski rast i razvoj obrtništva i poduzetništva u turizmu.