Županijski GLAS o kazni djevojci za proslavu rođendana

Županijski GLAS oglasio se priopćenjem o događaju u kojem je kaznu zbog nepridržavanja epidemioloških mjera dobila djevojka koja je slavila rođendan u prostorijama sportskog kluba s još 13 osoba. U priopćenju stoji:

Smatramo da izricanje novčane kazne djevojci koja je slavila rođendan sa 13 osoba u prostorijama sportskog kluba dijeli građane na povlaštene i one ne baš povlaštene.
Kao što već odavno znamo kazne ne vrijede baš za sve npr. Dario Hrebak je bez ikakvih problema kad je trebao biti u samoizolaciji, s tim da je on dužnosnik koji bi trebao biti primjer, otišao u sabor i svjesno boravio sa 151 osobom iz 150 obitelji.
Također hrvatski premijer Plenković je plandovao po cijeloj državi kako bi nagovorio građane da pod svaku cijenu glasaju za njega i njegovu ekipu brojača porcija toplih obroka, kako bi uspješno nastavili demontirati ovu državu i naredne četiri godine.
Isti ti HDZ – ovci sada bez ikakvih problema trpaju članove mnogih obitelji sa područja pogođenog potresom u isti šator jer nikako da im montiraju neki pristojan smještaj na 0 celzijevih stupnjeva, oni pak valjda smiju oboljeti od upale pluća i Covida 19.
Stoga se nadamo da prekršajni sud neće naplatiti novčanu kaznu djevojci, a ako to učini GLAS BBŽ će joj pomoći u plaćanju iste vlastitim sredstvima.

S poštovanjem
Šarić Ines
Predsjednica GLAS – a BBŽ