GLAS BBŽ izrazio nezadovoljstvo novim epidemiološkim mjerama

GLAS BBŽ oglasio se priopćenjem u kojem izražava nezadovoljstvo uvođenjem novih mjera za koje kažu da su ionako uvedene prekasno.

“Ovim putem želim izraziti ogromno nezadovoljstvo novim mjerama vlade u svrhu sprječavanja pandemije Corona virusom, osjećam se ljuto i bijesno jer nam do te mjere vrijeđaju inteligenciju.

Kako potrebne mjere nisu donijeli na vrijeme napravili su ionako štetu koja se više ne može popraviti. U ovoj svima nam ionako teškoj godini zbog ne donošenja mjera na vrijeme i ovo malo veselja koje smo eventualno mogli imati i to nam oduzimaju. Nismo mogli imati dostojanstveno sjećanje na Vukovar ako ne dođemo tamo, ne možemo biti vjernici ako se ne guramo u crkvi, ne možemo pojesti obiteljski ručak za Božić, ali smo mogli glasati za HDZ i ići po predizbornim skupovima, možemo svi naći u shooping centru ako smo s područja Grada Zagreba ili Zagrebačke županije pa da si čestitamo uživo kad već u kući ne možemo.

Ako pak ne volite shooping ili niste vjernik nemate pravo vidjeti članove svoje obitelji jer očito to što želite s najbližima biti na najljepši dan u godini za njih nije dovoljan razlog. Mjesecima kasne s donošenjem mjera, ekonomiju s tim nisu spasili s obzirom da smo najgori u Europi, virus nisu suzbili jer smo i tu najgori u Europi pa sad već učinjenu štetu vlastitim nemarom misle popraviti za jedan dan Božića.

Svakako ne zaboravite da su mjere od utorka ili srijede pa obavezno uzmite slobodan ponedjeljak da kupimo u Zagrebu što nam treba, kažem ponedjeljak jer ne znamo točno koji dan ide zabrana pa da ipak napravimo sve na vrijeme.

Godina je ovo u kojoj je bilo vrlo malo sreće i veselja, ali baš taj jedan dan će nas spasiti od Covida 19, stoga ili je broj zaraženih puno veći pa ga ne žele reći ili nam jednostavno žele ukrasti kako godinu tako i Božić. Stoga glasajte ponovno za HDZ moći ćete reći da nemate posla, da nemate za hranu, ali svi će moći reći bili smo u crkvi, a oni zločesti nevjernici su zaslužili da ne idu nikamo. Želim Vam Sretan Božić i Novu godinu, ne zaboravite da idu lokalni izbori u 2021. godini, ne zaboravite glasati za HDZ to nikako nemojte zaboraviti, oni će nas spasiti ako nas uopće išta ostane i vidimo se shoopingu u ponedjeljak da si čestitamo koji dan ranije popijemo „coffe to go“ , proćaskamo, malo se podružimo i svatko sebi.”

S poštovanjem Šarić Ines Predsjednica GLAS – a BBŽ