Vandalizam na groblju u Dubravi

Da nekim ljudima doista više ništa nije sveto i da prema ničemu nemaju poštovanja, obzira i ljudskosti pokazuje današnji događaj s groblja u Dubravi.

Naime, posjetitelje groblja koji su danas došli obići grobove svojih najmilijih dočekala je nemila scena razbacanih iskorištenih pelena po grobovima. Osim na grobovima pelene su razbacane i po WC-u na groblju.

Ovo nije prvi incident na ovom groblju, pa se građani već duže vremena žale da se kradu i aranžmani koje su donijeli na grobove svojih najmilijih.
Nakon ovog nemilog događaja na koji nas je upozorio čitatelj kontaktirali smo načelnika Općine Dubrava Tomislava Okrošu koji je obećao da će groblje u Dubravi dobiti video nadzor.

– Još jednom apeliram na građane da se ponašaju dostojanstveno na našim grobljima jer u tim grobovima leže nečiji roditelji, djeca, braća, sestre, dragi prijatelji i rodbina. U Općini smo prijavili projekt u kojem će na nekoliko lokacija biti postavljen video nadzor, a nakon današnjeg nemilog događaja siguran sam da će videonadzor biti postavljen na groblju – obećao je načelnik Okroša.