Prvu županijsku organizaciju u Hrvatskoj, Domovinski pokret osnovao u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Domovinski pokret u Bjelovaru je osnovao Županijsku organizaciju Bjelovarsko-bilogorske županije, prvu županijsku organizaciju uz 119 gradskih i općinskih koje su već osnovane od travnja ove godine kada je službeno odobren rad ovoj političkoj stranci.

Kako je rekao vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro do kraja godine je cilj osnovati što više županijskih organizacija kako bi se ustrojila što kvalitetnija terenska infrastruktura Domovinskog pokreta ususret lokalnim izborima 2021. godine.

– Mi smo stranka koja je ustrojena drugačije i s jednom željom, da se na sljedećim lokalnim izborima pojavimo tamo gdje imamo što za ponuditi. Mi nismo stranka koja pripada toj mletačkoj, trgovačkoj koaliciji ni u kom smislu, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji imamo kvalitetne organizacije i kvalitetne ljude, ja vjerujem da ćemo imati kvalitetne kandidate, ali će ih iznjedriti sama organizacija”, rekao je Škoro

Dubravka Dragašević predsjednica ogranka Domovinskog pokreta Grada Bjelovara bit će na čelu Domovinskog pokreta Bjelovarsko-bilogorske županije:

– Do sad imamo osnovanih devet ogranaka i radimo i dalje na tome. Važno nam je napraviti infrastrukturu da imamo što bolje članstvo, što više članova da se možemo pripremiti za lokalne izbore koji nam slijede – rekla je Dragašević.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.