Tomislav Okroša i dalje predsjednik HDZ-a Dubrava

Aktualni načelnik i predsjednik Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije Tomislav Okroša i u naredne četiri godine bit će predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Dubrava. Pokazali su to održani unutarstranački izbori koji su održani po principu “jedan član-jedan glas”. Za njegove dopredsjednike izabrani su Darko Rajtar i Ante Grizelj.

-Zahvaljujem se svim članicama i članovima koji su pristupili jučerašnjim izborima. Veliko hvala svima koji su mi pružili podršku da vodim HDZ Općine Dubrava na lokalnim izborima iduće godine. Čestitam i izabranim potpredsjednicima Darku Rajtaru i Anti Grizelju s kojima ću odlično surađivati, kao i svim članicama i članovima općinskog odbora- istaknuo je Okroša.

Kao i u velikoj većini Zagrebačke županije, i članstvo HDZ-a Općine Dubrava podržalo je novoizabranog predsjednika Županijske organizacije Željka Turka i njegov tim Tomislava Landeku, Javora Bojana Leša, Tomislava Mastena i Božidara Škrinjarića.

-Čestitam svim ostalim izabranim kandidatkinjama i kandidatima, a posebno našem novom predsjedniku Željko Turk. Želim mu puno uspjeha u radu, a od nas iz Dubrave može očekivati puno!- poručio je predsjednik dubravskog HDZ-a Tomislav Okroša.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.