Obrtnici prijavili osobe koje prodaju adventske vijence na Facebooku

Udruženje obrtnika Koprivnice u ponedjeljak je Državnom inspektoratu prijavilo tri osobe koje putem društvenih mreža neregistrirano prodaju adventske vijence piše danica.hr.

“Apeliramo na svijest svih građana jer u ovoj situaciji je vidljivije da se državni proračun mora puniti kako bi bilo dovoljno novca za zdravstvo, ceste, vrtiće, itd.

Naši članovi, kao i većina poduzetnika, plaćaju porez i nije prihvatljivo da punimo džepove ilegalnim trgovcima”, navode u Udruženju.

Mole, također, građane da im dojave ako imaju saznanja o takvim pojavama. Reakciju je pokrenula objava poznatoga koprivničkog cvjećara Tihomira Košćaka na Facebooku u subotu.

“Oni svakog blagdana poseru moj da bi nadokrpali svoj budžet. Eto, od sljedećeg tjedna pa nadalje radim instrukcije iz raznih područja, pečem kolače, liječim vas, radim sve. Ako možete vi, mogu i ja!

Nije me sram biti cvjećar, ali se sramim biti govno ljudsko u ovom prekrasnom gradu obavijenom blagdanskim ozračjem”, napisao je Košćak navodeći kako poznaje mnoge koji uoči Božića nelegalno prodaju adventske vijence.

Izvor: Danica.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.