Miro Totgergeli ponovno izabran za prvog čovjeka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije

Članovi Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) birali su u nedjelju nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija te HDZ-a Grada Zagreba. Miro Totgergeli koji je bio i jedini kandidat izabran je ponovno za predsjednika HDZ-a Bjelovarsko bilogorske županije. Od ukupnom 7518 članova s područja Bjelovarsko bilogorske županije, jučer ih je na izbore izašlo 1905, što je nekih 25 %.

Za četiri dopredsjednika izabrani su Ante Topalović, Ivica Vranić, Damir Lneniček i Velimir Žunac.

Kako nam je u razgovoru kazao Totgergeli kada se govori o planovima oni su sada vezani uz predstojeće lokalne izbore koji nas čekaju u proljeće:

– Što se tiče planova pred nama su lokalni izbori u proljeće iduće godine, ali prije toga 6. prosinca moramo izabrati novi Županijski odbor HDZ-a BBŽ. Onda će Županijski odbor, kao najvažnije tijelo naše stranačke organizacije u županiji, napraviti program i strategiju za lokalne izbore kao i odlučivati o svim kandidatima koji će nas predstavljati na lokalnim izborima – kazao je Totgergeli.

Na pitanje hoće li HDZ na predstojećim izborima imati svoje kandidate u svim gradovima županije i za župana Totgergeli je rekao:

– Županijski odbor koji će biti izabran procijenit će što je najbolje za Hrvatsku demokratsku zajednicu. U cilju će nam biti da osiguramo što veći broj gradova i općina u županiji u kojima ćemo sudjelovati u vlasti. Ja sam uvjeren da mi imamo dovoljno snage da možemo uzeti Bjelovarsko bilogorsku županiju i da možemo ponoviti rezultat koji smo napravili na prethodnim izborima za parlament kada smo pobijedili zajedno s koalicijskim partnerima u svim gradovima i općinama u županiji – izjavio je Totgergeli.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.