OPG Ostojić iz Ploča uz potporu Grada Bjelovara donirao tonu mandarina Općoj bolnici Bjelovar

Mario Ostojić, vlasnik OPG-a Ostojić iz Ploča ovog petka uručio je, uz podršku Grada Bjelovara, donaciju od tonu mandarina Općoj bolnici Bjelovar. OPG Ostojić mandarine proizvodi na oko hektar površine i prodaje ih već godinama u Gradu Bjelovaru. Osim mandarina u ljetnim mjesecima prodaje i svoje lubenice, pa je jako dobro poznat Bjelovarčanima. Kako je rekao, ovo je mali znak zahvale Gradu Bjelovaru i njegovim stanovnicima:

Osjetio sam potrebu da doniram tonu mandarina medicinskom osoblju koje se sad bori protiv koronavirusa. Nije to tako velika vrijednost, ali je od srca. Ovim putem se i zahvaljujem svim građanima Grada Bjelovara koji pomažu meni što od mene kupuju moje poljoprivredne proizvode rekao je Ostojić.

Na donaciji se zahvalio ravnatelj Opće bolnice dr. Alli Allouch i kazao kako osim što donacija ima svoju materijalnu vrijednost još je važnija ona strana u kojoj se pokazuje ljudskost, plemenitost i humanost.

Ako je ova zdravstvena situacija donijela išta dobra to je onda da smo se okrenuli domaćim lokalnim proizvođačima i njihovim proizvodima rekao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić i dodao kako Grad Bjelovar podupire svoje poljoprivredne proizvođače, pa ih tako ove godine 150 prima potpore iz gradskog Proračuna. U centru grada uskoro svoju trgovinu otvara zadruga „Bilogorska košara“ u kojoj će se moći kupiti domaći proizvodi od kojih valja izdvojiti Bjelovarski kvargl i Majburger. Isto tako u suradnji s Komulacem Grad raspisuje i pozive za korištenje javnih površina koje koriste proizvođači poljoprivrednih proizvoda, a jedan koji se javio na taj Javni pozibv je Mario Ostojić kojem se i Brajdić zahvalio na njegovoj donaciji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.