1 000 kuna svim studentima s područja Općine Velika Pisanica

Za dvadesetak redovnih i izvanrednih studenata s područja Općine Velika Pisanica, općina je i ove godine osigurala sredstva za jednokratne pomoći u svom proračunu.

– Osigurali smo sredstva za sve naše studente, svake godine broj studenata se vrti oko istog broja njih dvadesetak. Natječaj je pri kraju tako da ćemo isplatiti kompletno svim našim studentima i redovnima i izvanrednima po 1 000 kuna – kaže načelnik Fredi Pali.

Osim što će sredstva biti isplaćena studentima Općina je isplatila i jednokratne pomoći na račune roditelja osnovnoškolaca za opremanje djeteta u osnovnoj školi, a tu su i jednokratne pomoći za svaku novorođenu bebu s područja općine.

– Što se tiče novorođene djece za njih izdvajamo 4.000,00 kuna bez obzira bila to prva, druga ili treća beba u obitelji. Dakle, izdvajamo pozamašna sredstva u tom pravcu, ne može se reći da je to nešto revolucionarno međutim pri dolasku bebe u obitelj svaka pomoć je dobrodošla. Ono što je bitno reći i da smo nastavili pomagati roditeljima pri nabavci školskog pribora i za ovu školsku godinu – zaključio je Pali.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.