Grad Bjelovar i Bjelovarski centar za razvoj civilnog društva zajedno u projektu “Inkubator ideja”

Inkubator ideja, EU projekt vrijedan gotovo 2 milijuna kuna kojem je nositelj Bjelovarski centar za razvoj civilnog društva, a partner u projektu Grad Bjelovar potpisivanjem  Sporazuma o prijenosu imovine uložene u adaptaciju objekta Mjesnog odbora Stjepan Radić za potrebe projekta, kreće prema svojoj realizaciji.

Sam projekt obuhvaća razne aktivnosti, od uspostave zajedničkog radnog prostora za udruge i poduzetnike, do različitih edukacija i usavršavanja.

Sporazumom Grad Bjelovar ustupa Bjelovarskom centru za razvoj civilnog društva na uporabu prostorije Mjesnog odbora Stjepan Radić na adresi Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar za potrebe provedbe projekta „Inkubator Ideja“ tijekom 24 mjeseca. Projektom je predviđena adaptacija i opremanje prostorija uz prethodnu suglasnost Grada Bjelovara. Nakon provedbe projekta imovina postaje nepokretna i neodvojiva imovina Grada Bjelovara.

Željko Pavleković predsjednik Bjelovarskog centra za razvoj civilnog društva rekao je da je ovakav projekt prvi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te da mu je drago da je uspostavljena suradnja s Gradom Bjelovarom.

“Grad Bjelovar podupire ono što daje jednu dodanu vrijednost i od prvog sastanka i prijedloga suradnje na projektu dali smo potporu Bjelovarskom centru za razvoj civilnog društva”, rekao je pri potpisivanju sporazuma zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.