Rekordni broj zaraženih koronavirusom i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

U protekla 24 sata u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 78 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

56 novooboljelih osoba s područja je grada Bjelovara, 9 novozaraženih osoba s područja je općine Rovišće, po dvije novooboljele osobe s područja su gradova Garešnica i Daruvar te općine Nova Rača,a po jedna novozaražena osoba s područja je gradova Grubišno Polje i Čazma te općina Dežanovac, Štefanje, Veliki Grđevac, Hercegovac i Ivanska.

8 novooboljelih osoba korisnici su privatnog doma za starije osobe na području grada Bjelovara, a tri novozaražene osobe korisnici su jednog privatnog doma za starije osobe na području općine Rovišće. Riječ je o domovima u kojima je već bilo pozitivnih osoba na COVID-19.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji trenutno je 257 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji su 953 osobe.

U subotu je na području Bjelovarsko-bilogorske županije bio 41 slučaj zaraze. 19 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 5 novooboljelih osoba s područja je grada Garešnice, po 4 novozaražene osobe s područja su gradova Grubišno Polje i Daruvar te općine Sirač, a po jedna novooboljela osoba s područja je grada Čazme te općina Končanica, Dežanovac, Nova Rača i Severin.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.