Epilog prekinute utakmice 9.kola 4 NL BJ-KC-VT Dinamo-Tehnika: 3:0 za Dinamo uz 500,00 kn kazne, Tehnici -3 boda i 3.000,00 kn kazne

Utakmica 9. kola 4. nogometne lige BJ-KC-VT između predavačkog Dinama i Tehnike iz Koprivnice koja se igrala u Predavcu i koja je bila prekinuta u 30. minuti kod rezultata 1: 0 za NK Dinamo Predavac odlukom povjerenika za natjecanje registrira se 3 : 0 u korist NK Dinamo Predavac.

Epilog je to susreta koji je bio prekinut nakon preoštrog starta igrača Tehnike nad domaćim igračem Grgićem. Nakon gužve i naguravanja između igrača i intervencije redara nogometaši Tehnike su napustili teren i nisu nastavili utakmicu.

Osim što je utakmica registrirana s 3:0 za Dinamo, Dinamo je kažnjen s 500,00 kn zbog slabe organizacije utakmice i jer je na službenoj snimci nedovoljno kvalitetno snimljena incidentna situcija na igralištu, iako je klub naknadno dostavio snimku s druge kamere koja je snimila cijeli incident.

NK Tehnika je zbog toga što je utakmica prekinuta u 30. minuti krivnjom igrača NK Tehnika kažnjen s 3 tisuće kuna i oduzimanjem 3 boda seniorskoj momčadi u tekućem prvenstvenom natjecanju. Uz to je i TOMO ČIKOVIĆ, službeni predstavnik NK TEHNIKA-KOPRIVNICA Koprivnica, kažnjen zabranom obavljanja svih funkcija u nogometu u trajanju od sedam mjeseci zbog toga što je pozvao i nagovorio igrače Tehnike da u 30. minuti napuste teren za igru i ne nastave utakmicu, a što je izazvalo prekid utakmice.