Pijani 61-godišnjak remetio javni red i mir ispred Gradske uprave u Čazmi

Jučer je policija intervenirala ispred Gradske uprave Grada Čazme. Naime, javni red i mir vikom i galamom remetio je 61-godišnjak u alkoholiziranom stanju. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu.

61-godišnjak je smatrao da ima pravo na naknadu za drva za ogrijev koja se inače svake godine isplaćuje korisnicima zajamčene minimalne naknade koji se griju na drva. Popis korisnika Gradskoj upravi dostavlja Centar za socijalni skrb, nakon provjere djelatnika Gradske uprave da se 61-godišnjak ne nalazi na popisu on je burno reagirao, pa je reagirala zaštitarska služba koja je inače počela s radom na ulazu u Gradsku upravu prije mjesec dana, a na kraju je intervenirala i policija.

Osim ovog događaja u Čazmi, na području PU bjelovarsko-bilogorske zabilježena je i krađa malčera vrijednog petnaestak tisuća kuna.

Jučer 20.lipnja prijavljeno je da je nepoznati počinitelj neutvrđenog dana ove godine iz otvorenog dvorišta jednog poduzeća u Bjelovaru na Slavonskoj cesti ukrao radni stroj malčer, čija trenutna vrijednost iznosi 15.834 kuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.