U Dvorani europskih prvaka danas dvostruki program – rukometašice Bjelovara protiv Splita, rukometaši protiv Poreča

Ove subote u Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru dvostruki program. Prvo će rukometašice Bjelovara od 16 sati igrati utakmicu 3. kola 1. HRL protiv Splita, a od 19 sati rukometaši igraju 4. kolo Paket24 Premijer lige protiv Poreča.

Josipa Mamić uoči utakmice kazala je kako su sve igračice nakon neugodnog gostovanja u Osijeku zdrave:

“Što se tiče ključnih detalja koji bi mogli utakmicu mislim da je to naša brzina i poletnost u polukontri i kontri, mislim da Split teško može pratiti taj tempo igre 60 minuta. O Splitu mogu reći da je to mlada i borbena ekipa, predati se neće sigurno. Mislim da nam teško mogu parirati po pitanju fizičke spreme, ali na nama je da to dokažemo na terenu i nastavimo pobjednički niz”, rekla je Mamić.

Trener Hrvoje Cikoja očekuje nakon utakmice dva nova boda na kontu:

“U subotu u 16 sati dolazi nam ekipa Splita, koja je kao i mi uknjižila dvije pobjede. Nadamo se dobroj utakmici, prednosti domaćeg terena i nećemo ih olako shvatiti jer se radi o dobroj, mladoj ekipi koja puno trči. Zdravstveno stanje je OK, sve igračice će igrati i nadam se dobroj utakmici i nova dva boda u Bjelovaru”, rekao je Cikoja.

I dok rukometašice Bjelovara čeka nešto lakši posao, Kesizupci će imati teži posao jer im dolazi uvijek neugodni Poreč:

“Očekujem tešku utakmicu i pobjedu za što mislim da je moguće jer imamo kvalitetu za to međutim protivnik je Poreč, ekipa koja je zadnjih godina stalno među prve četiri u ligi i ekipa koja je stalno u sličnoj ili istoj postavi. Bez jednog velikog angažmana i sportske agresije svih 60 minuta neće ih biti lako slomiti. Do sada nas raspored nije mazio, 1. kolo Dubrava, 4. kolo Poreč, ali moramo se iz toga isčupati i dobro “naplatiti”” – kazao je trener Goran Mrđen.

S obzirom da je broj navijača na tribinama ograničen, dobro je znati da utakmicu Bjelovar- Split možete pratiti na fb-u i You Tube-u, dok će utakmica rukometaša Bjelovara biti u izravnom prijenosu na PlanetSportu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.