Predstavljen program 3. Amadeus festa u Bjelovaru

Na konferenciji za medije u Gradskom muzeju Bjelovar, 06.10.2020. u 11 sati predstavljen je program 3. Amadeus festa u Bjelovaru.

I ove godine unatoč svim problemima koje je izazvala velika pandemija Korona virusa održat će se 3. Amadeus fest u Bjelovaru na kojem će publika moći uživati u glazbenim poslasticama koje će izvoditi renomirani glazbenici porijeklom iz Bjelovara i njihove kolege gosti. Održat će se tri koncerta od 16. do 18.10. 2020. u Katedrali Sv Terezije i atriju Gradskog Muzeja u Bjelovaru te će uz to biti održani i popratni programi za građanstvo te edukativne radionice za djecu.Na konferenciji za medije govorila je u ime grada Bjelovara gđa Valna Bastijančić Erjavec koja je naglasila značaj festivala za kulturni život grada ali isto tako i za njegovu promociju. Rekla je “Amadeus fest svojim kvalitetnim umjetničkim programima predstavit će Bjelovar kao jedno od središta kulture kontinentalne Hrvatske. Sam festival ima i veliki značaj za promociju grada i za razvoj kulturnog turizma koji će utjecati i na ugostiteljku i drugu turističku ponudu. Ponosna sam što se jako pazi na sve epidemiološke mjere i zdravlje građana”

Umjetnički ravnatelj festivala, Aleksandar Jakopanec, zajedno sa kolegama iz glazbene škole i drugim suorganizatorima predstavili su program i izrazili zahvalu svima koji podržavaju festival počevši od grada Bjelovara, Ministarstva kulture do svih drugih podupiratelja.

Naglasili su da će se Amadeus fest moći pratiti i u digitalnoj formi preko prijenosa u živo na Internetu i to besplatno za gledatelje, pa svi oni koji nisu u mogućnosti doći osobno ipak mogu uživati u dva koncerta.

Gospđa Bastijančić Erjavec je na kraju poslala poruku svima zainteresiranima da se ne boje nego da zatraže svoje karte i uživaju u programu koji možete provjeriti na službenoj Facebook stranici ili u nastavku OVDJE.