Projekt „Za zdravlje Bjelovarsko-bilogorske županije“, jedan je od finalista za najbolji EU projekt 2020.

Projekt Bjelovarsko-bilogorske županije  „Za zdravlje Bjelovarsko-bilogorske županije“ ušao je u finale izbora za najbolji županijski EU projekt.  

Svrha projekta „Za zdravlje Bjelovarsko-bilogorske županije“ je bila poboljšati pristup kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti na primarnoj razini, prije svega u izoliranim i depriviranim područjima, čime će se smanjiti broj upućivanja pružatelja primarne zdravstvene zaštite u bolnice, jer će se na razini primarne zdravstvene zaštite omogućiti više dijagnostičkih i terapeutskih postupaka.

Cilj projekta je bio ulaganjem u opremu i infrastrukturna ulaganja poboljšati uvjete za potrebe pružanja usluga primarne zdravstvene zaštite u Domu zdravlja BBŽ i kod koncesionara u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

U drugom krugu natjecanja nalazi se 21 projekt, od kojih svaki predstavlja jednu županiju te je svim građanima omogućeno online glasovanje. Pobjedniku se dodjeljuje  posebna nagrada u kategoriji Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti.

Glasanje za najuspješniji projekt je otvoreno do 1. listopada 2020. godine, a svoj glas možete dati OVDJE 

Izbor za najbolji EU projekt organizira Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i projektom Župan.hr.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.