Počele pripreme za Božićnu priču obitelji Salaj – ove godine nešto kasnije nego inače

Ovogodišnja Božićna priča obitelji Salaj trebala bi ove sezone trajati od 27. studenoga do 10. siječnja iduće godine. Kako to svake godine biva pripreme već uvelike traju, iako je ove godine zbog koronavirusa priprema počela nešto kasnije nego inače, ali ipak kako Zlatko Salaj, idejni začetnik ove svjetski poznate manifestacije kaže, sve će biti spremno na vrijeme.

Zlatko Salaj i njegovi suradnici su u međuvremenu obavili niz sastanaka, od Ministarstva turizma do Bjelovarsko-bilogorske županije i svi podržavaju održavanje ove manifestacije, iako zbog neizvjesne situacije oko koronavirusa moguće je da se i ne održi. No, kako se cijela manifestacija održava na otvorenom, Zlatko Salaj očekuje da neće biti problema, pa priprema i neka nova iznenađenja za posjetitelje.

Što se tiče broja lampica na ovogodišnjoj Božićnoj priči Salaj kaže da ne može biti trenutno siguran u njihov broj već da sve ovisi o vremenu kakvo će biti u jesen i koliko će instalacija uspjeti postaviti.

Ove godine, nakon niza godina, nije održana Uskrsna priča zbog situacije s koronavirusom u proljeće. Nadajmo se da će u  prosincu i prvim danima siječnja ipak biti moguće održati Božićnu priču koja je postala zaštitni znak čazmanskog kraja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.