4. nogometna liga BJ-KC-VT, 6. kolo: Čazmanci i dalje neporaženi

Bolji početak sezone nogometaši Čazme nisu mogli ni zamisliti, nakon šest kola ne znaju za poraz i imaju omjer od 3 pobjede i 3 neriješena rezultata. Neriješeno, bez golova odigrali su i kod Graničara u Legradu. U 7. kolu Čazmancima u goste dolazi Zdenka 91, a s obzirom kako Zdenka ne stoji sjajno na početku sezone Čazma je u ovom ogledu veliki favorit.

Predavački Dinamo nakon poraza u prošlom kolu na svom terenu, na pobjedničke staze vratio se u ovom kolu i u gostima s 1:3 slavio u Pitomači.

Daruvar je istim rezultatom 3:1 kod kuće pobijedio kloštransku Mladost. Zdenka je odigrala 1:1 sa Slatinom, Bilogorac je u gostima kod Ferdinadovca izgubio s visokih 5:0, dok je Garić u gostima kod Tehnike izgubio s 2:1.

Od županijskih četvrtoligaša na tablici najbolje stoje predavački Dinamo i Čazma koji s 12 bodova drže 2. i 3. mjesto, no isti broj bodova imaju i Bilogora 91 i Daruvar koji drže 5. i 6. mjesto. Ostali naši četvrtoligaši smjestili su se od 11. – 13. mjesta. Garić je 11., Bilogorac 12., a Zdenka 13.. Čelo ljestvice drži Ferdinadovac sa 14 bodova.

Parovi 7. kola:

Čazma – Zdenka

Mladost – Graničar

Garić – Daruvar

Bilogorac – Tehnika

Tomislav – Ferdinadovac

Dinamo – Suhopolje

Bilogora 91 – Pitomača

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.