Dan Općine Berek bez tradicionalnog slavlja

U Općini Berek ove godine neće biti dodjele javnih priznanja. Tako je odlučilo Općinsko vijeće na svojoj zadnjoj sjednici. Za priznanja su stigla samo dva prijedloga koja su uputili berečki DVD i Mjesni odbor Berek, a nakon rasprave odlučeno je da će dodjela priznanja za Dan općine ove godine izostati. Naime, kako se moglo čuti na raspravi iza nas je godina u kojoj su zbog epidemioloških mjera udruge s područja općine imale ograničeno djelovanje.

– Bit će još godina, bit će još prilika, ne moraju se priznanja uvijek dijeliti baš za Dan općine, možemo to napraviti i tijekom godine ako se popravi situacija. Ja sam isto mišljenja kao vijećnici da ove godine na svečanoj sjednici preskočimo tu podjelu – kazao je načelnik Općine Berek Mato Tonković.

Proslava Dana općine Berek ove godine proteći će skromnije. U planu je samo održavanje svečane sjednice Općinskog vijeća 29. rujna i to sa smanjenim brojem gostiju. Ove godine zbog epidemioloških mjera neće biti održana popratna događanja koja su svake godine bila uobičajena.
Sredstva predviđena za zabavne sadržaje preusmjerena su na potpore za stambeno zbrinjavanje mladih obitelji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.