Dodijeljene nagrade i priznanja za najljepše okućnice Grada Čazme

Turistička zajednica Grada Čazme i ove je godine provela natječaj za izbor najljepše uređene okućnice na području grada.
Danas je na prigodnoj svečanosti priznanja i prigodne nagrade najuspješnijima te zahvalnice svima koji su sudjelovali uručio gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak.

– Hvala vam što na ovaj način, uređivajuči svoje okućnice prezentirate naš lijepi grad. Kako se ponosimo javnim površinama, parkovima tako se ponosimo i s lijepo uređenim okućnicama u našem gradu. Ja vam ovom prilikom čestitam i želim da napredujemo i da imamo još više lijepih okućnica koje možemo na ovaj način zamijetiti. Hvala našoj Turističkoj zajednici koja je provela ovu akciju – kazao je prilikom dodjele gradonačelnik Dinko Pirak.


Od prijavljenih okućnica povjerenstvo je za najljepšu izabralo okućnicu obitelji Mirjane Brlek iz Sovara, drugo mjesto osvojila je okućnica Milke Modrić iz Čazme, dok je treće mjesto pripalo okućnici Mirjane Faletar iz Bosiljeva.
Mirjana Brlek ove godine dobila je najviše ocijene članova žirija za svoju okućnicu. Kako nam je rekla najveća pomoć u uređenju joj je suprug. Redovito posjećuje sajmove cvijeća gdje dobiva ideje za uređenje okućnice ali i nabavlja sadnice, a kako kaže ovu nagradu nije očekivala:

– Bila sam jako iznenađena i sretna, na natječaj me kćer prijavila. Nisam očekivala da ću pobijediti jer ima puno lijepih okućnica na području grada. Ovim putem pozivam sve moje sugrađane da urede okućnice i da si malo daju truda. Samo da je zeleno i pokošeno odmah je urednije i ljepše-kazala je Brlek.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.