Od danas nema nastave u bjelovarskoj Gimnaziji, 13 profesora u samoizolaciji – u samoizolaciji i jedan razred Medicinske škole

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije 1 je novooboljela osoba od koronavirusa, a riječ je osobi s područja grada Bjelovara.

Novooboljela osoba pohađala je nastavu u Gimnaziji Bjelovar i sukladno epidemiološkim mjerama 1 cijeli razred stavljen je u samoizolaciju te 13 profesora bjelovarske Gimnazije. Bjelovarska Gimnazija je zato od danas prešla na online nastavu.

Također, jedna učenica s prebivalištem u Virovitičko-podravskoj županiji, a koja pohađa bjelovarsku Medicinsku školu oboljela je od COVIDA 19 te je uslijed toga nadležna epidemiološka služba naše županije jedan razred Medicinske škole Bjelovar i tri profesora stavila u samoizolaciju.

Ukupno je trenutno aktivno 74 potvrđena slučaja zaraze koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije, jer u posljednja 24 sata 9 osoba se oporavilo i skinuto je s evidencije oboljelih.

Trenutno se u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze 484 osobe.

Poštujmo propisane mjere vezane uz sprječavanje širenja COVIDA 19 i time sačuvajmo svoje zdravlje i zdravlje šire zajednice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.