ŠPK H-8 sudjelovao na državnom prvenstvu u standardnim i latinsko-američkim plesovima: Ramona Pečar osvojila prvo mjesto

12. rujna u Zagrebu održano je državno prvenstvo u standardnim i latinsko-američkim plesovima u kombinaciji 10 plesova u organizaciji plesnog kluba ”Academia” iz Zagreba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Državni prvak je plesni par Viktor Szabo-Vanja Vujić iz PK ”Optimus” Zagreb.

Među natjecateljima je bilo je 11 natjecatelja iz ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji: Ramona Pečar, Lena Medvedović, Barbara Babok, Ameli Koščak Vukobrat, Vanesa Račan te u parovima Borna Kovačević-Petra Filipan, Leon Grgić-Larisa Trgovac i Petar Klinac-Erna Sočec.

Najbolji plasman je ostvarila u kategoriji mlađi osnovci, Ramona Pečar koja je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju te ponijela titulu državne prvakinje u svojoj kategoriji pojedinaca.

Drugo mjesto u finalu i srebrnu medalju osvojili su,  u parovima, u kategoriji ”mlađi osnovci”  Borna Kovačević-Petra Filipan. U kategoriji ”starija mladež” Petra Klinac-Erna Sočec u finalu u parovima osvojili su 7-mjesto, Leon Grgić-Larisa Trgovac u kategoriji ”osnovci” u finalu osvojili su 6 mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Lena Medvedović u kategoriji ”osnovci” osvojila je 5 mjesto, iz polufinala u finale u kategoriji ”mlađa mladež” u pojedinačnoj kategoriji nisu se plasirale Ameli Koščak Vukobrat koja je osvojila 7. mjesto, Vanesa Račan 9. mjesto i Barbara Babok 10. mjesto.  

U klubu su zadovoljni osvojenim rezultatima s obzirom na kratkoću treninga.

Natjecanje je održano u strogim epidemiloškim uvjetima.

Sljedeće natjecanje je u Samoboru i to državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima koje je trebalo biti u 3. mjesecu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.