Čazmanske mažoretkinje upisuju nove članove

Čazmanske mažoretkinje su se nakon ljetne pauze vratile treninzima te se pripremaju za novu plesnu sezonu koja kreće zimskim natjecanjem u prosincu. Mažoretkinje trenira trenerica Mia Belak koja zajedno s predsjednicom Anamarijom Pirak vodi udrugu. S početkom nove školske godine započeli su i upisi u mažoret skupine:

  • – Pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake u naš tim. Primamo djecu od 4 i odrasle do 25 godina. Treninzi se održavaju vikendom u dvorani OŠ Grabovnica. Tim djeluje u 5 dobnih skupina: dječja formacija, kadetkinje, juniorke, seniorke i mažoret roditelji. Članice smo Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske i Svjetske mažoret federacije. Sudjelujemo i natječemo se na državnim i međunarodnim natjecanjima te se vrlo rado odazivamo na sve naše lokalne manifestacije. Putujemo u razne gradove, stvaramo nova prijateljstva, družimo se, plešemo i zabavljamo se – rekla nam je Mia Belak.

Svi koji žele postati dio ove velike plesne obitelji i pridruži im se, sve informacije vezane za upise, treninge i plaćanje članarine mogu dobiti na brojeve 098/906-6044 ili 099/671-6479.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.