Dva zanimljiva događanja u organizaciji CUK-a za kraj Bjelovarskog kulturnog ljeta

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar za kraj Bjelovarskog kulturnog ljeta pripremio je dva zanimljiva događanja ovog vikenda. Tako CUK poziva sve građane na druženje i “Subotnju kavu s CUK-om u Boho parku”  koje će biti sutra u Boho parku od 10 do 12 sati gdje možete saznati što sve još možete učiniti za sebe da Vam život postane sadržajniji i kvalitetniji.

U posljednje dvije godine ova Ustanova, kojoj je osnivač grad Bjelovar nudi sve veći broj aktivnosti građanima grada Bjelovara  na području kulture i obrazovanja kako bi stekli nova znanja i vještine i tako postali konkurentniji na tržištu rada ili pak otkrili svoje talente za koje nisu znali ili imali  priliku pokazati i ostvariti.

Građani će iz prve ruke moći saznati i informirati se o više od pedeset novih programa osposobljavanja i usavršavanja, učenju stranih jezika kojih je sve više u ponudi ( već godinu dana uz engleski i njemački, u Bjelovaru se uči kineski, francuski, ruski talijanski), radionicama keramike i fotografiranja, stjecanju i unaprjeđivanju digitalne pismenosti, te o novim kulturnim projektima CUK-a suvremenog plesa.

Drugi događaj u organizaciji CUK-a je nastup Big banda Hrvatske liječničke komore u nedjelju u 19 sati u Boho parku. Gostovanje je organizirano kroz projekt BIG WEEKENDS u kojemu Centar i Big Band Bjelovar organiziraju vikende u kojima uz domaći, bjelovarski Big Band nastupa i gostujući, a održavaju se i popratne aktivnosti poput izložbi, predavanja, projekcija i slično. Projekt je podržalo Ministarstvo kulture RH.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.