Općina Štefanje povodom Dana Općine nagradit će zaslužne građane i medicinske djelatnike

Ove godine, zbog epidemije koronavirusa i sveopće situacije u Općini Štefanje odlučili su odustati od uobičajenih, popratnih sadržaja, koji se održavaju povodom Dana općine.

Kako ističe načelnik Općine Štefanje Ivo Emić odlučili su za sada ne organizirati događanja i manifestacije na kojima se okuplja veći broj ljudi, odgovorno se ponašati i tako štititi zdravlje građana.

Povodom Dana općine održat će se samo svečana sjednica Općinskog vijeća 14.rujna na izletištu „Kiđemet“ u Narti uz pridržavanje svih epidemioloških mjera uz smanjen broj gostiju i uzvanika.

Na 20. sjednici Općinskog vijeća, održanoj 1. rujna  ove godine, donesena je Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Štefanje koja će se dodijeliti na svečanoj sjednici.

Zlatnu plaketu za izuzetno zalaganje i aktivnosti u društveno-političkom radu Općine Štefanje kao jedinice lokalne samouprave,  aktivnom sudjelovanju u njezinom društvenom životu i nesebičnom zalaganju u doprinosu gospodarskog razvoja Općine Štefanje primit će Ivan Bilek, Ivan Forjan, Josip Golubić, Mato Imbrišak, Josip Iveković,  Ivica Kašnik, Slavko Martinović, Milan Poljan, Josip Rovišćanec i Dražen Štefović.

Vijeće je usvojilo i odluku o dodjeli  priznanja medicinskim djelatnicima sa svog područja, a koji rade ovaj humani posao više od dva desetljeća. Tako će priznanja  dobiti: Marijanka Bertić, Jadranka Bilek, Ivica Jetelini, Ana Marija Majetić, Ljubica Matjok, Vida Mikulek, Klaudija Perić Valanović, Marina Trnski, Vesna Varvir, Marica Vranić i Katarina Zaberčnik.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.