GLAS BBŽ oglasio se priopćenjem o koronavirusu i mislima lokalnih političara o istome

Nakon što je stožer objavio nove mjere pri zaštiti od Covida- 19, svakodnevno na facebook stranicama naši gradonačelnici i dožupanica objavljuju svoje misli o istima iako bi ponekad bilo bolje da prešute neke od tih istih misli.
Dario Hrebak opravdava svoju koaliciju s HDZ- om smanjenjem jedinica lokalne samouprave iako je gotovo na svakom sastanku sa svim HDZ- ovim načelnicima i gradonačelcima čije su općine potupno neefikasne i bespotrebne, ali pritom kad bi trebao biti u samoizolaciji šeta po saboru i diže ruku za taj isti HDZ te se pritom riga svakom građanu koji poštuje zakon i drži se određenih mu mjera.
Sada je novi biser koji čak i nadmašuje sulude odluke stožera izrekla dožupanica Bojana Hribljan, ona smatra kako bi se trebali zatvoriti noćni klubovi kako bi se oporavila komtinentalna poljoprivreda i gospodarstvo, kao da mi na kontinetnu nemamo noćnih klubova i da ugostitelji već ionako nisu dovoljno osakaćeni mjerama, dok su crkve pune, po trgovinama se ljudi tuku za pečenu svinjetinu, predizborni skupovi su bili također jako dobro posjećeni prvenstveno od ovih koji donose odluke.
Njen prijedlog je naime da se ugostitelji počnu baviti poljoprivredom jer je to u njenim očima evidentno vrlo laka i brza zarada te pritom očitom porez i PDV koji isti plaćaju ne smatra doprinosom našem gospodarstvu.
Stoga osim što na ovaj način poljoprivrednike svrstava u instant djelatnosti, ugostitelje drži za zadnje na ljestvici doprinosa državnom proračunu, a oni su dobar dio istog jer bez njih turizam ne postoji, vidi se da ista uopće ne razumije način kako se proračuni pune, a ni izgleda materiju istog.
Naravno ako u međuvremenu nije počela raditi namještaj od industrijske konoplje te predložila premijeru da Hrebaka i njemu slične smjesti za saborskih sjednica ispred videozida na nekoj od njenih plodnih livada.
S poštovanjem
Šarić Ines
predsjednica GLAS- a BBŽ

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.