RK Bjelovar počeo s pripremama za novu sezonu

Foto: Dražen Kocijan Kocka

Prvi put u povijesti od samostalnosti, Hrvatska je prošle sezone ostala bez prvaka u obje seniorske konkurencije najvišeg razreda natjecanja. Pandemija korona virusa (COVID -19) bila je jača od svih nastojanja Hrvatskog rukometnog saveza da Prvenstva i Kup privede kraju u svim konkurencijama.

Nekoliko puta pomican je rok nastavka natjecanja, s nadom da će se stanje u zemlji stabilizirati, ali to se nažalost nije dogodilo i HRS je bio prisiljen prekinuti sva Prvenstva i Kup natjecanja. Tako prošle sezone nismo imali prvake ni pobjednike Kupa, ni u jednoj konkurenciji, ali isto tako nitko neće ispasti iz lige, odnosno ući u viši rang natjecanja.

Rukometaši Bjelovara danas su se prvi put okupili nakon stanke i krenuli s pripremama za novu sezonu. Podsjetimo se da su zadnju utakmicu u prošloj, prekinutoj sezoni igrali 7. ožujka i izgubili od Spačve 26:25. Na tablici su bili na 8. mjestu. Dobro su krenuli u sezonu, onda rezultatski pali, promijenili trenera, da bi uhvatili donekle dobru formu i odmakli sa začelja ljestvice. U tada se sve uplela korona i prekinula sezonu. Dobro iskustvo nakon povratka u elitni rang hrvatskog rukometa. Nadajmo se da će ova nova sezona proći bez prekida i u dobroj formi popularnih Kesizubaca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.