Priopćenjem u kojem se pita “Što bi na ponašanje današnjeg predsjednika HSLS – a Daria Hrebaka rekao Vlado Gotovac?”, oglasio se županijski GLAS

Što bi na ponašanje današnjeg predsjednika HSLS – a Daria Hrebaka rekao Vlado Gotovac jedan od utemeljitelja HSLS – a i žestoki borac za ljudska prava, slobodnu i pravednu Hrvatsku, jednaku za sve, pita se u svom priopćenju Ines Šarić, predsjednica županijskog GLAS-a.


Nekako se nisam mislila osvrtati na barbarsko, bahato, bezobrazno, nekulturno, omalovažavajuće i superiorno iznad svih ponašanje Daria Hrebaka no međutim jučer sam došla ispred Plodina i zaboravila masku, naravno morala sam otići kući po masku i to samo zato što nemam broj Krunoslava Capaka da mi sredi brzinski ulazak u Plodine bez gubitka vremena i povratka kući.Također vrlo mi je bitno da građani razumiju da Dario Hrebak nije liberal i da nas istinske liberale njegovo ponašanje vrijeđa, stoga Vas molim da imate na umu da je jedino liberalno u HSLS – u treća riječ imena stranke.
Pitala sam se zašto ja moram nositi masku,a npr. Hrebak, Plenković i njemu slični ne moraju čak ni u samoizolaciju, odgovor je naravno jasan, ja sam običan čovjek koji mora nositi masku i nema se tu više što za reći.
U prvom valu pandemije Covid – 19 virusa gospođa Markotić je sve one koji se ne pridržavaju samoizolacije, nazivala bioteroristima, mali ljudi su plaćali velike kazne za izlazak iz kuće no međutim gradonačelnik Bjelovara gospodin Hrebak najnormalnije šeta okolo kao da mu nije ista određena i ne mora snositi nikakvu kaznu jer on naravno ima broj Krunoslava Capaka, virus nikako neće na HDZ i njegove partnere, vjerojatno se i Covid – 19 boji da ne postane korumpiran i završi u Remetincu pa ih zaobilazi.

Rekla sam da doživljavam Hrebakovo ponašanje kao barbarsko jer to je upravo ono što on radi hoda okolo i pokazuje Vam da je njegov mandat važniji od Vaše bolesne bake koju bi mogao sresti na tržnici, važniji od bilo koga od Vaših bližnjih koji možda nebi lako preživjeli ovu zarazu.
Nemojte se zavaravati da ako Dario Hrebak i ima virus da ćete Vi to ikad saznati, za Vas će uvijek vrijediti ono da se testirao dva puta u tri dana na virus čija inkubacija traje sedam dana.

Stoga se zapitajte vrijedi li Vam više život Vaših bližnjih ili mandati HDZ-a i Daria Hrebaka, znamo što je njima bitno no što je Vama?
Molim gradonačelnika Bjelovara da nam svima proslijedi Capakov broj, obećajemo koristiti ćemo ga samo u hitnim situacijama kad idemo u Dm, Konzum i slično.

S poštovanjem
Šarić Ines
Predsjednica GLAS – a BBŽ

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.