Još jedna osoba koja je sudjelovala na sjednici bjelovarskog Gradskog vijeća pozitivna na COVID-19

Iz Grada Bjelovara jutros je medijima upućeno priopćenje vezano uz situaciju nastalu nakon održane sjednice Gradskoga vijeća Grada Bjelovara, 17. srpnja 2020., na kojoj je bila prisutna osoba kojoj je naknadno utvrđeno da je pozitivna na virus Covid-19. U priopćenju je potvrđeno kako je još jedna osoba pozitivna na Covid-19 koja je također sudjelovala na tom događaju.

“Ovim putem želimo sve građane obavijestiti i o izmijenjenom načinu rada Gradske uprave od ponedjeljka, 27. srpnja 2020. Naime, Gradska uprava normalno i dalje nastavlja s radom, no kako bi održali epidemiološku situaciju dobrom, ponovno uvodimo posebne zaštitne mjere u radu sa strankama.

U skladu s tim, molimo sve građane koji trebaju obaviti bilo što u Gradskoj upravi, a nije neophodno da dolaze osobno, da prvo nazovu na broj telefona (043) 622 000 ili da pošalju mail na jedan od gradskih mailova koji se nalaze na internetskim stranicama Grada Bjelovara, nakon čega će biti upućeni djelatniku zaduženom za određeno područje. Dolaze li ipak osobno, potrebno je obratiti se zaštitaru na ulazu koji će ih potom uputiti u daljnje postupanje. Gradska blagajna bit će zatvorena do daljnjega. O svim promjenama obavještavat ćemo na vrijeme putem medija, gradskih internetskih stranica i društvenih mreža. 

Sve građane molimo za razumijevanje i strpljenje. U ovoj nezavidnoj situaciji, koja je pogodila čitav svijet, važno je da svi ostanemo odgovorni i pridržavamo se svih mjera i odluka nacionalnog Stožera civilne zaštite kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje.” – stoji u priopćenju Grada Bjelovara.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.