Proglašeni najbolji u sportu Grada Čazme za 2019. godinu

Športska zajednica Grada Čazme i ove godine dodijelila je priznanja najuspješnijim sportašima, sportašicama i sportskim udrugama u 2019. godini. Tijekom 2019. godine, čazmanski sportaši i sportašice su ponovno pokazali zavidne rezultate.
Predsjednik Športske zajednice Damir Đuran iskazao je zadovoljstvo radom sportskih klubova i udruga na području Čazme. Đuran je zahvalio i Gradu na potpori koju svake godine u proračunu osigura za svoje sportaše i sportašice.

– Zadovoljni smo i rezultatima naših nogometaša, stolnotenisača, konjičkog kluba, odbojkaša, streljačkog društva, stvarno smo jako zadovoljni. Pogotovo nam je drago što se aktivirao veliki broj mladih ljudi i mislim da smo 2019. godinu odradili jako dobro. U svemu tome nam je jako puno pomogao Grad Čazma kako bi mogli ispunjavati svoje obaveze – kazao je Đuran.

Grad Čazma za 2020. godinu u svom proračunu za rad Športske zajednice, a kroz nju i klubova osigurao je oko pola milijuna kuna. Osim tih sredstava grad ulaže i u sportsku infrastrukturu na području grada.

Tako je Grad Čazma kupio i Sportsko-rekreacijski kompleks “Glumina” vrijedan 1.289.000,00 kuna koji su na jedanaestoj dražbi, koju je obavila stečajna upraviteljica Glumina banke, došao u vlasništvo Grada Čazme za 501.000 kuna.

– Imamo sportske terene koje malo koji grad ima i ponosimo se ovom sportskom infrastrukturom. Postali smo vlasnici nakon nekoliko godina napora i pregovaranja. Kupili smo terene, no ti tereni su dosta zapušteni jer se prošlih godina baš nije vodilo puno računa. Nadamo se pomoći iz EU fondova za koje smo pripremili neke programe i projekte. Vjerujem da su programi dobri i da će proći – kazao je Pirak.

Temeljem nominacija njihovih klubova na svečanosti priznanja su nagrađenim sportašima dodijelili gradonačelnik Dinko Pirak i predsjednik Športske zajednice Damir Đuran.

Najbolji sportaš Grada Čazme u 2019. godini je Tomislav Dianić član Kettlebell kluba“ Čazma.

Najbolja sportašica Grada Čazme u 2019. godini je Tea Tišljar Premuž članica Ženskog odbojkaškog kluba „Čazma“.

Najbolji sportaš Grada Čazme u mlađoj uzrasnoj kategoriji u 2019. godini je Adam Ivanetić član Muškog odbojkaškog kluba „Čazma“.

Najbolja sportska ekipa je Muški odbojkaški klub Čazma-seniori.

Najbolji sportski djelatnik je Darko Horvatinović.

Najbolja sportska udruga Grada Čazme za 2019. godinu je Nogometni klub „Dapci“.

Najbolji nogometaš Grada Čazme je Mario Vrdoljak član NK „Dapci“.

Najbolji stolnotenisač je Đuro Pehar.

Najbolji strijelac je Dubravko Pirak.

Najbolji ribič je Vanja Ugrinović.

Najbolja odbojkašica je Matea Svjetličić.

Najbolja u girevoy sportu je Ornela Cindori.

Najbolja u konjičkom sportu je Katarina Nerlović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.